Politie Zuid-Holland-Zuid

14/09 Hoeksche Waard

14-09-2004 - Persberichten District III

AANRIJDING
s-GRAVENDEEL- Maandagmorgen 13 september is op de kruising van de Maasdamse weg met de Eerste Kruisweg een bromfietser aangereden. Een 46-jarige man uit Vlissingen sloeg rechtsaf en zag de hem tegemoet komende 16-jarige bromfietser uit Nieuw Beijerland die op het fietspad reed over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De jongen raakte gewond aan zijn been.

INBRAAK BOUWTERREIN
PUTTERSHOEK- In de nacht van zondag op maandag 13 september is ingebroken op een bouwterrein aan de Molendijk. Verschillende bouwketen werden opengebroken en doorzocht. De buit bestond uit een aantal portofoons.

MAN GESLAGEN MET GIETER
NUMANSDORP- Maandagmorgen 13 september is een 76-jarige man uit Numansdorp door een mannelijke medebewoner met een gieter geslagen. De 76-jarige man was de planten in het gebouw aan het verzorgen en zag dat een medebewoner ook zijn gieter aan het vullen was met de waterkraan van het gebouw aan de Tuindorpstraat. De 76-jarige man zei hier wat van, waarna onenigheid ontstond tussen beide mannen. De 76-jarige man werd meerdere malen met de gieter geslagen. Achteraf bleek dat de 76-jarige man zijn pink gebroken had en een snee boven zijn linkeroog had. De politie bekijkt deze zaak.

VERKEERSONGEVAL
MIJNSHEERENLAND- Op de Wilheleminastraat vond op 13 september een ongeval plaats tussen een scooter en een personenauto. De 17-jarige scooteraarster uit Gouda verleende geen voorrang aan de van rechts komende personenauto. De 56-jarige automobilist uit Mijnsheerenland vond het niet nodig om het deukje dat hij door de klap opliep door de verzekering te laten vergoeden, daar zijn auto oud is. De vrouw had last van haar rug maar wilde geen ambulancepersoneel naar haar klachten laten kijken. De vrouw bleek, na huisartsenbezoek, een hersenschudding en een gebroken rib door de klap en val opgelopen te hebben.