Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving, dinsdag 14 september

Alkmaar 14-09-2004 - 13.54 uur

Diefstal computers uit schoolgebouw
Alkmaar, maandag 13 september 2004.
In het afgelopen weekend werd ingebroken in een schoolgebouw aan de Koornlaan. Men kwam in de school door het vernielen van raampje in één van de klaslokalen. Na onderzoek bleek dat er twee computers met scherm en toetsenbord waren weggenomen.

Vrouw gewond na aanrijding
Heerhugowaard, maandag 13 september 2004.
Maandagmiddag vond een aanrijding plaats op de Westtangent ter hoogte van de Deimoslaan. De bestuurder van een personenauto, een 62-jarige man uit Heerhugowaard, reed over de Deimoslaan en verleende op de eerder genoemde kruising geen voorrang aan een 24-jarige vrouw uit Heerhugowaard die met haar auto over de Westtangent reed. Een aanrijding was het gevolg waarbij de vrouw gewond raakte aan haar hoofd en been. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Inbreker op heterdaad betrapt.
Alkmaar, dinsdag 14 september 2004.
In de nacht van maandag op dinsdag werd een 22-jarige Alkmaarder aangehouden op de Zandersweg. Kort daarvoor hadden getuigen gezien dat de man pogingen deed om in te breken in een bedrijf aan de Nieuwpoortslaan. Na een korte achtervolging door onder andere een aantal tuinen kon de man uiteindelijk op de Zandersweg worden aangehouden. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Diefstal caravan
Alkmaar, maandag 13 september 2004.
Afgelopen weekend werd een caravan ontvreemd vanaf een afgesloten terrein aan de Wezelkoog in Alkmaar. De caravan was ook nog afgesloten met een disselslot en een wielklem. Het ging om een 1-assige caravan van het merk Fendt, type 510TG Diamant. De caravan heeft een waarde van 18.000 euro.

Aanrijding met letsel
Heerhugowaard, dinsdag 14 september 2004.
Op dinsdagmorgen omstreeks 08.55 uur raakte een 20-jarige vrouw op een bromfiets uit Obdam gewond bij een aanrijding op de kruising Icaruslaan - Westtangent te Heerhugowaard. Een 39-jarige man uit Alkmaar in een bestelauto reed over de Westtangent. Bij genoemde kruising sloeg de bestuurder af en verleende daarbij geen voorrang aan de bromfietster, die eveneens op de Westtangent reed. Zij liep beenletsel op en moest voor behandeling worden overgebracht naar het Medisch Centrum te Alkmaar.