MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Mojo Concerts lanceert eigen muziekblad

Delft, 14 september 2004


Medio oktober verschijnt het eerste nummer van Mojo's Music Magazine, een nieuw maandelijks muziekblad van 64 pagina's. Mojo's Music Magazine is een uitgave van Mojo Concerts en wordt in een oplage van 50.000 exemplaren gratis verspreid bij alle Mojo-concerten en evenementen.

In Mojo's Music Magazine staat de muziekbeleving centraal. Het blad, geschreven en geredigeerd door gerenommeerde namen uit de Nederlandse popjournalistiek, informeert over het gehele scala aan muziekstijlen, van pop tot metal, en alles wat daar tussen zit: rock, alternative, dance, urban en varia (inclusief jazz en world). Naast actuele interviews en portretten bevat Mojo's Music Magazine per genre ook nieuws en CD-tips.

Mojo's Music Magazine verschijnt tien maal per jaar: maandelijks, behalve in januari en februari. Het magazine is uitgevoerd in full colour op glossy papier, en verschijnt in A6 formaat (past in ieder overhemd, broekzak of handtas).

Mojo's Music Magazine wordt geproduceerd door De Rebellenclub, communicatiebureau te Amersfoort. De redactie van Mojo's Music Magazine houdt kantoor te Amsterdam. Het kernteam bestaat uit bladmanager/redacteur Frank Bloemen en (eind)redacteur Alfred Bos. Frank Bloemen heeft o.a. gewerkt als sr. product manager voor EMI Music. Alfred Bos publiceert sinds 1977 over popmuziek en heeft in het verleden geschreven voor ondermeer OOR, NRC Handelsblad en Nieuwe Revu.

Redactieadres:

Mojo's Music Magazine
Nieuwezijds Voorburgwal 292
1012 RT Amsterdam

Noot aan de redactie (