Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Panna Knock-out toernooi groot succes bij de unit Economie ROC Midden Nederland

Afgelopen donderdag werd in de Kuil van de unit Economie van het ROC Midden Nederland in Utrecht een Panna Knock-out toernooi gespeeld. Dit toernooi was één van de activiteiten in het kader van de nieuwe naam: ROC Utrecht, Gildevaart en ROC De Amerlanden hebben namelijk de krachten gebundeld in ROC Midden Nederland.

In een zinderende kuil hadden 550 cursisten en medewerkers zich verzameld om het spektakel bij te wonen. Er hadden zich 25 cursisten opgegeven. De winnaar bij de mannen is Mohammed Benjah (Handel). Elif Budak (ICT) was de winnares bij de vrouwen. De wedstrijden waren fanatiek, maar sportief.

Binnen de unit wordt de opleiding Beveiliging gegeven en een aantal cursisten loopt binnen de school stage. Bij een populaire activiteit als dit zijn de stagiaires in de Beveiliging extra alert. Eén van de stagiaires geeft aan dat toch veel mensen de school proberen in te komen, terwijl ze er niets te zoeken hebben. Gelukkig stonden er genoeg beveiligers om dit voorkomen. Verder geeft hij aan dat het team van tevoren heeft besproken waarop gelet wordt, wie het centrale aanspreekpunt is en wat er gedaan moet worden in het geval van calamiteiten. Zo krijgen de beveiligers in spé een flinke dosis praktijkervaring. De stagiaires van de opleiding Beveiliging worden vaker ingezet bij evenementen van het ROC Midden Nederland.

Noot voor de redactie,