Politie Limburg-Noord

3 winkeldieven aangehouden
Datum: 14-09-2004
Tijd bericht: 15:33
Plaats: Limburg-Noord
De politie Limburg-Noord heeft in de week van dinsdag 7 tot en met dinsdag 14 september in totaal 3 personen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De zaken zijn alle drie afgehandeld door middel van snelrecht.

District Venlo VENLO -- De politie heeft op donderdag 9 september op de Nijmeegseweg een 31-jarige Venlonaar aangehouden. De man had uit een winkel een discman met een waarde van enkele tientallen euro's gestolen. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

VENLO - De politie heeft op dinsdag 7 september op de Prinsessesingel een 15-jarige Tegelenaar aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De jongen had uit een lokale supermarkt sigaretten en een blikje fris gestolen. De goederen hadden een waarde van ¤8,-. De zaak is afgehandeld door middel van snelrecht.

District Roermond ROERMOND -- De politie heeft op vrijdag 10 september op de Slachthuisstraat een 32-jarige man uit Vlodorp aangehouden. De man had voor enkele tientallen euro's levensmiddelen uit een lokale supermarkt gestolen. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.