Digitale Gemeente Houten

Victum Schoolkorfbaltoernooi

zondag 12 september 2004 - Bron: Victum

Aanstaande woensdag 15 september 2004 vindt weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats. Maar liefst 103 teams hebben zich voor deze editie ingeschreven. Nog nooit hebben zoveel teams zich ingeschreven.

Dit betekent dat op deze woensdagmiddag ruim 800 kinderen op de velden van Victum aan de Weteringhoek, actief zullen zijn. Door het aantal velden uit te breiden zijn we dit jaar in staat om ondanks het grote aantal inschrijvingen dit jaar ook naronden te organiseren zodat uiteindelijk in elke leeftijdscategorie een kampioen kan worden gehuldigd. Hoe belangrijk dat kan zijn bewees het afgelopen jaar groep 8 van de Vlaswiek door in juni schoolkorfbalkampioen van de provincie Utrecht te worden.

De groepen 3 en 4 spelen monokorfbal. Gezien het aantal inschrijvingen van de scholen voorzien we hiermee in een duidelijke behoefte

U kunt de spelers woensdag de 15e september komen aanmoedigen op het Victum sportcomplex aan de Weteringhoek, hefbrug 7 (naast zwembad de Wetering).

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).