Gemeente Gouda


04.199 dr Pepper Urban Sampling Tour

datum: 9 september 2004
afdeling: Communicatie en persvoorlichting
contactpersoon: Ineke Volbeda
telefoon: 0182 - 588219

dr Pepper Urban Sampling Tour

Op 15 september 2004 doet de Dr Pepper Urban Sampling Tour Gouda aan. Een activiteit vol spektakel, actie en entertainment! Op deze dag wordt, in samenwerking met het bureau breedtesport van de gemeente Gouda, op verschillende pleinen in de stad een streetshow voor de jeugd van 10 16 jaar georganiseerd.

De Dr Pepper Urban Sampling Tour richt zich op de combinatie streetbasketball en streetdance met als toe-gevoegde waarde (street) muziek zoals rap en hiphop. Het thema voor de tour van 2004 is basketballrhythm. De deelnemers krijgen verschillende skills & tricks geleerd op de tonen van de muziek. Ook de dance in-structrice gaat druk aan de slag met de deelnemers om nieuwe streetmoves te oefenen. De deelnemers en toeschouwers ondervinden dat balcontrole gelijk staat aan bewegen op muziek.

Natuurlijk tonen de clinicians ook hun vaardigheden tijdens de activiteit via een aantal showmomenten. Iedereen kan en mag actief deelnemen via de workshops of gewoon genieten van de show en muziek. Kortom niets moet, alles mag! Het team bezoekt in Gouda de volgende pleintjes op de volgende tijdstippen:

* Korte Akkeren 14.00 15.30 uur ONA kunstgrasveld;
* Goverwelle 16.30 18.00 uur HC Andersenschool;
* Noord 19.00 20.30 uur Wethouder Luidensschool.

Hier worden alle shows, skills & tricks getoond aan het publiek.


-- einde bericht --