PROLOGIS

ProLogis tekent op maat gemaakte overeenkomst met LoraFret...

ProLogis tekent op maat gemaakte overeenkomst met LoraFret in het zuiden van Frankrijk

MARSEILLE, Frankrijk, September 15/PRNewswire/ --


- Overeenkomst voor vijfde faciliteit in ProLogis Park Clesud

ProLogis (NYSE: PLD), een toonaangevende leverancier van distributiefaciliteiten en -diensten, kondigde vandaag aan dat het voor LoraFret, een derden logistiek (3PL) bedrijf, een distributiefaciliteit van 25.695 msquared zal ontwikkelen in ProLogis Park Clesud net buiten Marseille. Dit is de eerste faciliteit die LoraFret bij ProLogis least.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990420/PROLOGIS)

Ranald Hahn, managing director voor Zuid-Europa bij ProLogis zegt: 'We zijn verheugd om zaken met LoraFret te kunnen doen. ProLogis Park Clesud bevindt zich op een uitstekende locatie voor distributie doorheen het zuiden van Europa, en maakt het Park bijgevolg ideaal gelegen voor derden logistieke bedrijven.'

ProLogis Park Clesud is gelegen in de Provence, ongeveer 50 km ten noorden van Marseille. ProLogis Park Clesud biedt rechtstreeks toegang tot de A54-snelweg en ligt op enkele minuten van de A7 noordwaarts richting Lyon en Parijs en van de A8 oostwaarts richting Italië. LoraFret zal de logistieke diensten verzorgen voor Kawasaki, Bombardier, Fatton, P & O Nedlloyd en Norten Garden. Andere ProLogis klanten in het Park zijn derden logistieke bedrijven ID Logistics en Aixor, een dochteronderneming van of TNT Logistics.

De constructiewerken worden verwacht klaar te zijn in het tweede kwartaal van 2005. Op dat moment zal ook begonnen worden met de bouw van de zesde faciliteit van het Park. Als de zeven faciliteiten klaar zijn, wat wordt verwacht in 2006, zal het Park in totaal ongeveer 200.000 msquared distributieruimte ter beschikking hebben.

Over ProLogis

ProLogis is een toonaangevende leverancier van distributiefaciliteiten en -diensten met 26,6 miljoen vierkante meter in 1.948 distributiefaciliteiten die beheerd en uitgebouwd worden in 71 markten in Noord-Amerika, Europa en Azië. ProLogis blijft het allereerste en het grootste globale netwerk van distributiefaciliteiten verder uitbreiden met de bedoeling om waarde te creëren voor de aandeelhouders. Het bedrijf wil dit realiseren door middel van het ProLogis Operating System(R) en zijn verbintenis om 'de globale distributieoplossing' te zijn voor zijn klanten, met een aanbod van uitzonderlijke faciliteiten en diensten om aan hun uitbreidings- en herconfiguratievereisten te voldoen.

Source: ProLogis

media, Shannon Rowe van ProLogis, +1-303-576-2759, media@prologis.com; of Tim Streeb van Linhart McClain Finlon, +1-303-383-4603, prologis@linhartpr.com, voor ProLogis; of financieel, Melissa Marsden van ProLogis, +1-303-576-2622, mmarsden@prologis.com; of Suzanne Dawson van Linden Alschuler & Kaplan, Inc., +1-212-329-1420, sdawson@lakpr.com, voor ProLogis
Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990420/PROLOGIS

AP Archive: http://photoarchive.ap.org PRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com/

15 sep 04 08:34