Uitnodiging demonstratiesessie HP Mobility Truck Roadshow op 15 september 2004

Op 15 september a.s. vindt een wereldpremière plaats: dan gaat bij het hoofdkantoor van HP Nederland in Utrecht de Europese Mobility Truck Roadshow van start. Tijdens deze roadshow zijn voor het eerst alle nieuwe HP mobility producten - iPAQ Pocket PC's, zakelijke notebooks, printers, beamers en oplossingen van partners - te zien. Daarnaast wordt er speciale aandacht geschonken aan mobiele oplossingen voor een slagvaardiger dienstverlening door de overheid en zijn er demonstraties te zien, onder andere van 'Office on the Go', het onderweg printen, presenteren, organiseren en navigeren.

Speciaal voor de pers organiseert HP op 15 september van 12.00 tot 14.30 uur een informatiesessie inclusief lunch, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Kees Verton, Category Marketing Manager HP Nederland, geeft een inleiding, waarna er uitgebreid gelegenheid is om met de nieuwe producten kennis te maken.

U kunt zich voor de informatiesessie op woensdag 15 september 2004 aanmelden via de website van PR-bureau MCS (www.mcsonline.nl/pers/) of door een e-mail te sturen naar info@monogram.nl. Even bellen met MCS kan natuurlijk ook, tel: 023 - 562 82 08. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met een routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,

Jos Baltes
Public Relations Manager