Nationale-Nederlanden

Status hypotheekaanvraag online beschikbaar
15-09-2004
Vanaf begin september kunnen verzekeringsadviseurs de status van een Nationale-Nederlanden hypotheekaanvraag online volgen. Het is een belangrijke toevoeging aan de service die Nationale-Nederlanden via Mijn.NN.nl aan verzekeringsadviseurs biedt.

De nieuwe toepassing is een extra service aan verzekeringsadviseurs en aan hun klanten. Vanaf nu kan de meest actuele informatie over de status van de hypotheekaanvraag direct en zonder tussenkomst worden opgevraagd. Dat geldt voor bijvoorbeeld de status van bankgaranties, eventuele voorbehouden en de verwachte passeerdatum. De verzekeringsadviseur ziet bovendien welke actie nog open staat, ook eventueel van zijn kant. Zo zorgen Nationale-Nederlanden en de verzekeringsadviseur samen voor een tijdige afhandeling van de aanvraag. De informatie is elke werkdag van 7.00 uur tot 19.30 uur en op zaterdagochtend beschikbaar.

Deze aanvullende dienst onderstreept het belang dat Nationale-Nederlanden hecht aan actuele en efficiënte informatie-uitwisseling tussen verzekeringsadviseurs en hun klanten.