Lekstroom, 10.30 uur

Utrecht 15-09-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Met slok op te water

VIANEN- Op dinsdagavond werd een man aangehouden omdat hij onder invloed een auto bestuurde. Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie de melding dat een auto te water was geraakt aan de Merwedekade.De 35-jarige bestuurder uit Tiel kon op eigen gelegenheid uit de auto komen en stond met een nat pak aan de kant. De man rook naar alcohol en werd aangehouden. Op het bureau blies hij 767 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Vrouw zwaait met zwaard

HOUTEN- Op dinsdagmiddag werd een vrouw aangehouden nadat ze met een zwaard had lopen zwaaien. Omstreeks 16.30 uur kreeg de politie de melding dat een 26-jarige vrouw uit Houten met een zwaard aan het zwaaien was op de Mathaakveld. Buurtbewoners hadden het zwaard al van de vrouw afgepakt en in het gras gegooid. Door de agenten werd de vrouw getraceerd en zij werd aangehouden. De vrouw valt al lange tijd een familie lastig en dit escaleerde vandaag met de bedreiging. De vrouw is aangehouden en ingesloten voor verhoor. Het zwaard is inbeslaggenomen.

Vernieler aangehouden

NIEUWEGEIN- Op maandagmiddag werd een vernieler aangehouden. Omstreeks 14.40 uur kreeg de politie de melding dat een 23-jarige man uit Nieuwegein een ruit had vernield van een tram op de Schouwstede. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Tegen boom
NIEUWEGEIN- Op maandagmiddag werden 3 jongens aangehouden na een aanrijding. Omstreeks 14.15 uur kreeg de politie de melding dat een auto tegen een boom was gereden aan de Marconibaan. De drie inzittenden waren na de aanrijding vervolgens gevlucht. Door agenten werden de jongens, in de leeftijd van 15 en 16 jaar afkomstig uit Nieuwegein, toch getraceerd, aangehouden en ingesloten voor verhoor.