Politie Zuid-Holland-Zuid

15/09 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

15-09-2004 - Persberichten District I

WINKELDIEFSTAL
DORDRECHT Bij een winkel op het Drievriendenhof in Dordrecht zijn twee verdachten aangehouden. Het gaat om een man van 18 jaar en zijn 30-jarige vrouw. De aanhoudingen gebeurden op dinsdagmiddag 14 september 2004. Uit een tas die de twee bij zich hadden kwam kleding afkomstig van andere winkels. De politie onderzoekt of ook deze spullen gestolen zijn.

AANHOUDING
DORDRECHT Een 25-jarige man uit Dordrecht is aangehouden door de politie. Dat gebeurde op dinsdagmiddag 14 september 2004 in de Mariënbornstraat in Dordrecht. De verdachte duwde en kneep zijn 27-jarige vrouw die naar een buurvrouw vluchtte. Agenten namen de man mee naar het bureau.

SCHENNIS
DORDRECHT Agenten hebben een 17-jarige jongen uit Dordrecht aangehouden voor schennis. Hij zat op dinsdagavond 14 september 2004 in een touringcar die reed op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. Op het moment dat een politiebus passeerde liet de verdachte zijn broek zakken en liet zijn billen zien. De politiemensen zetten de bus aan de kant en namen de jongen mee naar het bureau.

FIETS
DORDRECHT Omdat een 16-jarig meisje uit Dordrecht op een gestolen fiets reed is zij aangehouden. Dat gebeurde op dinsdagavond 14 september 2004 op de Van den Kloosterstraat in Dordrecht. Op de fiets zat een geforceerd slot en uit controle bleek dat de tweewieler gestolen was uit een berging van een woning aan het Suze Groeneweg-erf.

ALCOHOL
DORDRECHT Op de Theophile de Bockstraat in Dordrecht hebben agenten een 31-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij reed daar op woensdag 15 september 2004 rond 00.15 uur op zijn snorfiets. De politiemensen zagen dat de verlichting op de snorfiets niet brandde en de bestuurder bijna tegen een geparkeerde auto botste. Na controle bleek dat de man teveel alcohol op had.