Politie Zuid-Holland-Zuid

15/09 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

15-09-2004 - Persberichten District II

ONGEVAL
DALEM Een 11-jarige jongen is gewond geraakt bij een ongeval. Hij fietste op dinsdagmiddag 14 september 2004 over het fietspad van de Graaf Reinaldweg in Dalem. Bij een inhaalmanoeuvre viel het slachtoffer. Een bromscooter raakte hem. Hij had verwondingen aan zijn hoofd. De ambulance bracht hem naar een ziekenhuis.

BRAND
GIESSENBURG Een schuur waar paarden instonden is uitgebrand. De brand brak uit op dinsdagavond 14 september 2004 rond 21.45/22.00 uur op de Parallelweg in Giessenburg. Een paar honderd meter verder was ook brand in een bouwkeet. De politie gaat daarom uit van brandstichting en deed direct in de omgeving onderzoek. Ook zoekt de politie getuigen. Mensen die iets weten van de branden kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

MISHANDELING
PAPENDRECHT Voor zware mishandeling heeft de politie een 41-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij kreeg op dinsdagavond 14 september 2004 onenigheid met anderen in een café op de P.S. Gerbrandystraat in Papendrecht. Hij sloeg en schopte een 40-jarige man uit Papendrecht. Een ambulance bracht deze man naar een ziekenhuis. Hij had in ieder geval letsel aan zijn neus. De verdachte verliet de bar maar agenten vonden hem op de Oude Veer.