Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek

Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


15 september 2004


TERWOLDE - Automobilist onder invloed


De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Terwolde een 54-jarige automobilist uit Voorst aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie zag de man woensdagmorgen vroeg rond 01.40 uur met groot licht rijden. De politie gaf de man een stopteken en hield hem aan. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. De man blies op het politiebureau in Zutphen een alcoholpromillage van 0,7. Dit leverde hem een boete en een rijverbod op.


ZUTPHEN - Diefstal van auto


Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag vanaf de Verdistraat een auto gestolen. Het gaat om een blauwe Honda Civic met het kenteken PG-VF-78. De 35-jarige eigenaar uit Zutphen ontdekte dinsdagmorgen de diefstal en deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


VOORST - Inbraak bij benzinestation


Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken in een benzinestation aan de Rijksstraatweg. De inbraak werd woensdagmorgen vroeg rond 02.30 uur ontdekt. De daders hadden met een tegel een ruit vernield en waren het winkelgedeelte van het tankstation binnen gegaan. De dieven hadden een grote hoeveelheid sigaretten gestolen. De eigenaar bekijkt wat er precies gestolen is en doet aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


JOPPE - Boete voor snelheidsovertreder


De politie heeft dinsdagmorgen op de Dortherdijk een 26-jarige automobilist uit Bathmen aangehouden die met een te hoge snelheid reed. De man presteerde het om rond 11.15 uur met een snelheid van 105 te rijden waar 60 km is toegestaan. De politie gaf de man een bekeuring.


Einde berichten---- --