Persbericht

Michael Bleekemolens Racing School: door kampioenen, voor toekomstige kampioenen

Zandvoort, 15 september 2004. Vanaf november 2004 tot en met februari 2005 organiseert Michael Bleekemolens Racing School weer de bekende, gezellige racecursussen op Circuit Park Zandvoort. Diverse autosportkampioenen, waaronder Jeroen en Sebastiaan Bleekemolen en Allard Kalff, en ervaren instructeurs zoals 'Mr. VEGE Series' Hans Berwers leren u alle theorie, tips en trucs in de praktijk. De cursussen bewijzen zich iedere winter ook als de ultieme opleidingen Verhoogde Rijvaardigheid voor liefhebbers zonder raceaspiraties. Alle cursussen vinden plaats op zondag.

Zoals de naam al zegt, zorgt de cursus Flying Start voor een vliegende start van uw racecarrière. Na acht zondagochtenden of vier hele zondagen zijn de ideale lijn en rem-, schakel- en stuurtechnieken gesneden koek. U leert de theorie en praktijk van het optimaal starten en het opvangen van onder- en overstuur. De hele cursus is doorspekt met tips en trucs, plus enkele leuke anekdotes. Gezelligheid is immers onlosmakelijk aan de cursus verbonden. Iedere cursist krijgt een compleet theorieboek. Flying Start leidt op voor het KNAF licentie-examen. U kunt Flying Start volgen op vier hele zondagen (naar keuze 21 en 28 november, 12 december en 16 januari, of 23 en 30 januari plus 20 en 27 februari) of op alle ochtenden van deze acht zondagen. De cursusprijs bedraagt E 1325,-.

De vervolgcursus Master Class is ontwikkeld voor hen die Flying Start hebben afgerond en voor reeds actieve coureurs die volgend seizoen progressie willen boeken. Op het programma staat onder meer wagenbeheersing op een hoog niveau inclusief driften, double-clutchen, slipstreamen, race-inzicht en -tactiek. Master Class vindt plaats op vier zondagmiddagen (naar keuze 21 en 28 november, 12 december en 16 januari, of 23 en 30 januari en 20 en 27 februari) of op twee hele zondagen (20 en 27 februari). Deelname kost E 825,- , inclusief theorieboek.

Op veler verzoek heeft Michael Bleekemolens Racing School de cursus Drift Control ontwikkeld. Gecontroleerd driften is het neusje van de zalm op het gebied van autorijden en tovert iedere keer weer een grote glimlach op het gezicht van de echte liefhebber. U leert in twee zondagmiddagen hoe u in een bocht door de zijruit naar voren kunt kijken. Kies uit 12 december en 16 januari of 20 en 27 februari. Meer plezier kunt u voor E 475,- niet hebben!

Final Preparation is een eendaagse cursus waarin u, samen met de instructeurs van Michael Bleekemolens Racing School, de puntjes op de 'i' zet. Final Preparation is de ideale voorbereiding voor het KNAF licentie-examen en, voor reeds actieve coureurs, de ultieme 'warming-up' voor het nieuwe autosportseizoen. Final Preparation (E 345,-) vindt plaats op 27 februari 2005.

Kijk voor nadere informatie en een inschrijfformulier op www.raceplanet.nl. Voor overige vragen: Michael Bleekemolens Racing School, tel. (023) 574 0790.


---
Voor de redactie: Voor nadere informatie: Sebastiaan Bleekemolen, tel. (06) 53 19 71 48.


---- --