Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

COGNOS POWERPLAY® UITVERKOREN DOOR LEZERS SQL SERVER MAGAZINE

Cognos beste OLAP-oplossing vanwege leiderschap en innovatie in markt SQL Server; Nieuwe versie PowerPlay 7.3 nu beschikbaar

NIEUWEGEIN, 15 september 2004 Cognos PowerPlay® is door de lezers van SQL Server Magazine, een uitgave van Penton Media, uitgeroepen tot een van de winnaars in de categorie Beste OLAP-tool . Dat maakt Cognos, wereldwijd marktleider in Business Intelligence en Corporate Performance Management (NASDAQ: COGN; TSX:CSN), bekend.

Cognos ondersteunt Microsoft-gebruikers al jaren met de beste software voor bedrijfsbrede toegang tot en analyse en distributie van essentiële informatie , zegt Patrick O Leary, Vice President Strategic Alliances van Cognos. Deze prijs is een erkenning dat Cognos het Microsoft-platform blijft ondersteunen en versterken om zo klanten bedrijfskritische Business Intelligence te bieden ondersteuning die enorme voordelen oplevert.

Cognos PowerPlay is de meest gebruikte OLAP-oplossing. Gebruikers kunnen er heel flexibel zeer grote hoeveelheden data mee besturen, inclusief OLAP-oplossingen van derden. De analysemogelijkheden bieden zakelijke gebruikers makkelijk inzicht in de prestaties van hun organisatie via een zero footprint-interface. De oplossing werkt nauw samen met en is onderdeel van Cognos Enterprise Business Intelligence Series, net als Cognos ReportNet en Cognos Metrics Manager. Cognos benut en versterkt het platform en de infrastructuur voor data warehousing van Microsoft en verhoogt de waarde daarvan met de beste, complete oplossingen.

Erkenning van klanten uit de branche is een eer. Voor de winnende producten betekent het de ultieme goedkeuring , zegt Kim Paulsen, groepsuitgever van SQL Server Magazine. De lezersprijzen van SQL Server Magazine zijn bedoeld om lezers de gelegenheid te bieden om zich uit te spreken en toonaangevende technologische bedrijven de erkenning te geven die ze verdienen.

Volgens planning kondigt Cognos tegelijk aan dat Cognos PowerPlay® 7.3 beschikbaar is. Met deze versie verbetert Cognos de Cognos Enterprise Business Intelligence Series verder. Onderdeel hiervan zijn Cognos PowerPlay, Cognos ReportNetTM en Cognos Metrics Manager. Met deze oplossingen biedt Cognos essentiële bedrijfsinformatie aan zo veel mogelijk verschillende gebruikers.

Over SQL Server Magazine

SQL Server Magazine is dé gids voor het bouwen van krachtige, betrouwbare, schaalbare en veilige bedrijfsoplossingen op basis van technologieën voor SQL Server en Microsoft.NET. SQL Server Magazine is de enige bron die zich volledig richt op het bieden van de technische, tactische en praktische informatie die ontwikkelaars en beheerders van databases, applicatieprogrammeurs en BI-architecten nodig hebben om topsystemen te implementeren en onderhouden.

Over Penton Media

Penton Media is een zakelijk en breed georiënteerde mediagroep die informatie van hoge kwaliteit en geïntegreerde marketingoplossingen biedt aan de volgende branches: business technologie/enterprise IT, luchtvaart, ontwerp/engineering, elektronica, voedingsmiddelen/detailhandel, overheid/compliance, recreatie/accommodatie, productie, mechanische systemen/constructie, gezondheid/voeding en natuurlijke en organische producten, en de supply chain. Penton is opgericht in 1892 en biedt marktgerichte bladen, beurzen en online media, en op maat ontwikkelde media en oplossingen voor direct marketing aan zakelijke klanten over de hele wereld. Meer informatie op: www.winnetmag.com/pressroom/ en www.penton.com.

Over Cognos

Cognos, marktleider in oplossingen voor Enterprise Business Intelligence (EBI) en Corporate Performance Management (CPM), levert software die bedrijven helpt hun resultaten te verbeteren door een effectieve besluitvorming op alle niveaus van de onderneming mogelijk te maken.

Met CPM zijn organisaties in staat hun prestaties te meten ten opzichte van hun bedrijfsstrategie, zodat ze adequaat maatregelen kunnen treffen om deze op alle niveaus van de bedrijfsvoering op elkaar af te stemmen. Cognos biedt een CPM-raamwerk dat mensen, informatie en beslissingsstructuren in de hele organisatie verbindt en de totale managementcyclus met geïntegreerde software voor planning, budgettering, rapportage, analyse en scorecarding ondersteunt.

Cognos, opgericht in 1969, bedient meer dan 22.000 klanten in meer dan 135 landen. Cognos' CPM-oplossingen en diensten voor bedrijven zijn ook verkrijgbaar via meer dan 3.000 partners en resellers wereldwijd. Voor meer informatie: www.cognos.nl.Ingezonden persbericht