Gemeente Schermer


Slootenfonds op zoek naar genomineerden

Jaarlijks worden de vrijwilligers in de gemeente Schermer in het zonnetje gezet. Dat gebeurt traditiegetrouw in november tijdens de uitreiking van de onderscheidingen in het kader van de Stichting Familie Slootenfonds. Tot 30 oktober kan men kandidaten voor de eretitels aanmelden.
Evenals voorgaande jaren worden uit iedere kern van Schermer een of meerdere personen genomineerd die zich verdienstelijk hebben gemaakt als vrijwilliger. De gekandideerde personen moeten wel in Schermer wonen. Uiteindelijk maakt het bestuur van de Stichting de keuze bekend op vrijdag 19 november. Dan vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats in café De Vriendschap in Driehuizen.
Ook dit jaar zal er één vereniging uit Schermer worden voorgedragen. De club die wordt onderscheiden ontvangt uit handen van de burgemeester van Schermer, drs. S.W.J.G. Schelberg, een geldprijs. Een ieder kan kandidaten (personen en verenigingen) aanmelden voor de onderscheiding. De naam van de kandidaat of vereniging, voorzien van een korte motivatie, kan worden doorgegeven aan de contactpersonen van het Slootenfonds. Dat zijn John Eindhoven (Schermerhorn), Saskia Vlug (Grootschermer), Willem Hassefras (Oterleek), Johan Bloothoofd (Zuidschermer), Cees van der Meulen (Driehuizen) en Hans van Harskamp (Stompetoren).

---

Driehuizen, 13 september 2004