13 Woningin braken in Cuijk opgelost

Cuijk 15-09-2004

Groot aantal woninginbraken opgelost

13 WONINGINBRAKEN IN CUIJK OPGELOST

Cuijk Met de aanhouding van een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats eind augustus heeft de politie een groot aantal woninginbraken in Cuijk en Nijmegen opgelost.

De man werd 25 augustus op de Waalburg in Nijmegen aangehouden. Tegelijkertijd heeft de politie ook een 41-jarige man uit Ooij aangehouden, hij wordt verdacht van heling. Deze verdachte kocht gestolen goederen van de woninginbreker. Een tweede 49-jarige heler is die dag aangehouden in zijn woonplaats Nijmegen. In de woning waar deze man werd aangehouden trof de politie een partij oude munten ter waarde van 100.000 Euro aan, cocaïne en een geldbedrag van enkele duizenden euro's.

Groot aantal woninginbraken

De inbreker was actief in zowel Cuijk als Nijmegen, Mook, Heumen, Molenhoek en Best. In totaal bleek de man in 24 woningen ingebroken te hebben in de periode van 1 juni tot 24 augustus. In Cuijk brak hij in 13 woningen in, ondermeer in de Stationsstraat, de Jan van Cuijkstraat, Bontsestraat, Hertog Karellaan en Grotestraat. De buit bestond met name uit contant geld.