Ingezonden persbericht


Saskia van Bohemen directeur New Urban TCN Property Projects

Saskia van Bohemen, al 10 jaar werkzaam in verschillende functies bij TCN Property Projects, wordt per 1 oktober aanstaande samen met Jacques Koolen mededirecteur van het programma New Urban. Tot op heden voerde zij samen met Eric Wiemer de directie over het programma TCN Retail. Omdat het programma TCN New Urban steeds veel omvattender wordt, is binnen TCN gekozen om een tweede directeur aan het programma toe te voegen. De directie van TCN Retail wordt in de toekomst gevoerd worden door Eric Wiemer en André van der Zalm.

TCN New Urban
TCN New Urban is actief in grotere gebiedsprojecten, waarbij wordt gewerkt vanuit een visie op de stedelijke en commerciële ontwikkeling van een omgeving op de lange termijn. Het betreft veelal projecten waar meerdere functies direct op elkaar moeten aansluiten, zoals woningen, kantoren en winkels rondom een te (her) ontwikkelen thema of gebied. Enkele projecten binnen het New Urban programma zijn: Reitdiep, 200 woningen, winkels, kantoorruimte en een gezondheidscentrum rondom een aantrekkelijke jachthaven in Groningen en Nimbus, een family entertainment center van ca. 100.000 m² in Eindhoven.

TCN Property Projects
TCN Property Projects exploiteert en ontwikkelt innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België en Hongarije. De kernactiviteit van TCN bestaat uit het creëren van comfortabele, veilige en stimulerende omgevingen voor klanten en hun bezoekers. TCN behoort tot de toonaangevende internationale vastgoedondernemingen en onderscheidt zich door de vernieuwende concepten en creatieve aanpak, management en financiering. TCN Property Projects wordt gevormd en gemaakt door meer dan 200 gemotiveerde medewerkers.