Ingezonden persbericht


Persbericht

Hoofddorp, 15 september 2004

Projecteren vanaf usb stick maakt computer overbodig

InFocus komt met LP600 projector voor zakelijke gebruiker

InFocus introduceert vandaag de LP600 projector die presentaties vanaf een USB stick op een groot scherm projecteert. Dit maakt een computer overbodig en de zakelijke gebruiker mobieler. De door InFocus ontwikkelde LitePort software zet beelden en PowerPoint slides om naar hoge kwaliteit .jpeg bestanden die vervolgens door de projector direct gelezen en getoond worden. InFocus ontwikkelde de LP600 vooral voor het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs.

Deze compacte en lichte projector is gemakkelijk te vervoeren en biedt een hoge beeldkwaliteit dankzij de nieuwe DLP chip van Texas Instruments. De lichtopbrengst is 2000 lumen en de contrast ratio is 1000:1 leveren een perfect beeld. De projector is uitgerust met een interactieve display en kleurgecodeerde kabels die het aansluiten van de projector vereenvoudigen. De LP600 is gebruikersvriendelijk door de automatische keystone correctie waarmee het beeld direct recht geprojecteerd wordt. Ook heeft de projector een plafonddetectie waardoor het beeld direct geroteerd wordt en op de juiste manier wordt weergegeven.

De InFocus LP600 is verkrijgbaar via de InFocus partners voor EUR 1799.-. Meer informatie is te vinden op http://www.infocus.com.

Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u hieronder.

Over InFocus Corporation
InFocus® Corporation (Nasdaq: INFS) is wereldwijd marktleider in digitale projectie voor zakelijk en thuisgebruik. Het bedrijf biedt de meest uitgebreide serie projectoren en presentatieproducten. Oplossingen variëren van 0,9 kg lichtgewicht draagbare projectoren tot uitgebreide producten en wireless oplossingen voor vergaderruimtes en installatie- en integratieoplossingen voor grote groepen. Het Europese hoofdkantoor, waar ruim 50 mensen werkzaam zijn, is gevestigd in Amsterdam. Het hoofdkantoor van InFocus Corporation bevindt zich in Wilsonville, Oregon. Daarnaast is InFocus vertegenwoordigd in diverse landen in Europa en Azië. Meer informatie is te vinden op www.infocus.com.

# # #

Beeldmateriaal is te downloaden via www.infocus.com/imagelibrary, onder de kop 'InFocus Meeting Room Products'. De login naam is 'EMEA' en de toegangscode is 'images'. Technische specificaties van de LP600 zijn te vinden op:
http://www.infocus.com/products/productview.asp?site_lang=1&site_region=3&pr od=lp600&c=2

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jolanda Medendorp
InFocus Corporation
Sr. MarCom Manager EMEA
Telefoon: 020- 579 2165
mailto:Jolanda.Medendorp@InFocus.com
www.InFocus.com / www.askprojectors.com / www.InFocushome.com

Rianne van der Sar
Edelman
Telefoon: 023 - 554 2030
mailto:rianne.vandersar@edelman.com
www.edelman.com/nl/pressroom

# # #