2e persbericht van woensdag 15 september

Eindhoven 15-09-2004 - Berichten uit de regio

Veldhoven: Speelautomaten opengebroken

Dinsdagavond hebben onbekenden kans gezien twee speelautomaten open te breken bij een café aan de Lange Kruisweg. Dat gebeurde tussen 22.00 uur en 01.00 uur toen het café nog open was. De beheerder constateerde na sluitingstijd dat de automaten geopend waren en dat het geld gestolen was.

Veldhoven: Snelheidscontrole

Woensdag tussen 8.45 en 11.00 uur heeft de politie in de Dorpstraat in Veldhoven een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 44 bestuurders bekeurd. De snelste reed 75 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Helmond: Steunfraude

Door het Bureau Sociale Recherche in de regio Helmond is proces-verbaal opgemaakt terzake steunfraude, gepleegd door een 37 jarige Helmonder.

De fraude is gepleegd in de gemeente Helmond in de periode van 2000 t/m 2002.

De gemeentelijke sociale dienst is hierdoor voor een bedrag van 9038,- euro bruto benadeeld. Het bedrag zal worden teruggevorderd. De man heeft in die jaren een aantal maanden gewerkt voor uitzendbureaus.

Deurne: Hennepkwekerij ontmanteld

De politie heeft woensdagmiddag in een stal bij een boerderij aan het Maasveld in Deurne een hennepkwekerij ontmanteld. De eigenaar, een man van 33 uit Deurne, had in de stal een aparte ruimte gemaakt waar hij 1600 hennepplanten had staan. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. Tegen de eigenaar is door de politie proces-verbaal opgemaakt. De planten zijn vernietigd en het materiaal voor de kwekerij is in beslaggenomen.