Technologie Stichting STW

14 juli 2004

Talentendagen 15/30 september

Voor derde- of vierdejaars aio's en oio's die graag verder willen in de wetenschap, organiseert NWO op 15 en 30 september Talentendagen. Op deze gratis dag in Slot Zeist kun je verschillende workshops bezoeken met thema's als: beter promoveren, succesvol publiceren en loopbaanplanning in de wetenschap.

Waarom Talentendagen?

NWO en STW maken zich sterk voor de instroom, doorstroom en behoud van (jong) talent in de wetenschap. Naast subsidies voor dit doel (zie op www.nwo.nl/subsidiewijzer) biedt NWO/STW jong talent tijdens de NWO/Next Wave Talentendagen mogelijkheden om:
* informatie en kennis & vaardigheden op te doen die kunnen helpen bij het vormgeven van een (vervolg)carrière in de wetenschap en
* ervaringen uit te wisselen en te netwerken met andere (jonge) onderzoekers uit verschillende disciplines.

Meer informatie vind je op www.nwo.nl/talentendag De talentendagen worden georganiseerd in nauwe samenwerking met Next Wave, de site voor jonge onderzoekers (zie www.nextwave.org/nl).

Voor wie zijn de NWO/Next Wave Talentendagen bedoeld? De NWO/Next Wave Talentendagen 2004 zijn speciaal bedoeld voor jonge onderzoekers die al een eindje op weg zijn met hun huidige onderzoek, en zich willen oriënteren op de toekomst. Ofwel: AIO's in de laatste jaren van hun project en postdocs.

Inschrijven? Je kunt je vanaf nu inschrijven voor een van de twee talentendagen op 15 en 30 september via het inschrijfformulier op www.nwo.nl/talentendag. Let op! Vorig jaar was de belangstelling overweldigend, en waren de dagen ver overtekend. We hanteren de eenvoudige regel: wie het eerst komt het eerst maalt. Wees er dus snel bij. NB. Als je vorig jaar al hebt deelgenomen aan een van de talentendagen 2003 kun je je dit jaar niet opnieuw inschrijven.

Meer informatie? Meer informatie over het programma en een inschrijfformulier vind je op www.nwo.nl/talentendag.
---

TOP Laatste wijziging: 14-07-2004 Reacties naar: webmaster@stw.nl