Magnus Holding NV
51edca5.jpg

Magnus Holding positief over 2004
16 september 2004 - Magnus Holding N.V. constateert dat de resultaten in het derde kwartaal van 2004 zich beter ontwikkelen dan verwacht. Gezien deze positieve gang van zaken in combinatie met de vooruitzichten voor het vierde kwartaal verwacht Magnus Holding ook het tweede halfjaar van 2004 winstgevend af te sluiten en over het gehele jaar een aanzienlijke omzetstijging te realiseren ten opzichte van 2003.

Motor achter de groei van Magnus Holding is werkmaatschappij Qurius, die in 2004 naar verwachting een autonome omzetgroei tussen de 70 en 80% realiseert. Zelfs in het traditioneel mindere derde kwartaal bleven de omzet en het resultaat op een vergelijkbaar niveau als in de twee voorgaande kwartalen.

Qurius is erg positief over de mogelijkheden die de geplande overname van Weha biedt. Magnus Holding richt zich op afronding van deze transactie op 1 oktober 2004. Vervolgens zullen de activiteiten van Weha volledig worden geïntegreerd in die van Qurius. Daarmee wordt Qurius marktleider in de Nederlandse markt voor Microsoft Business Solutions (MBS) en branchespecifieke aanvullingen.

Vanwege de sterke groei van Qurius en Qurius ETX zijn de wervingsactiviteiten voor Navision-specialisten en software-ontwikkelaars geïntensiveerd. Ook werkmaatschappij Magnus is in het derde kwartaal gestart met het actief werven van business consultants en SAP-specialisten.

Magnus Holding N.V.
Magnus Holding levert in een aantal specifieke branches advies over, en implementatie en beheer van bedrijfsoplossingen die gebaseerd zijn op technologie van Microsoft en SAP. De groep bestaat uit Qurius, Qurius ETX en Magnus. Qurius is als Gold Partner voor Microsoft Business Solutions een toonaangevend specialist in branchespecifieke bedrijfsoplossingen in de Benelux en ook internationaal actief via de FAQT Group. Qurius ETX is gespecialiseerd in professionele softwareontwikkeling op het Microsoft-platform en is Microsoft Gold Partner voor e-business oplossingen. Magnus adviseert en ondersteunt bij het realiseren van blijvende verbeteringen en innovaties in processen, organisaties en systemen. Magnus Holding is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie over Magnus Holding vindt u op www.magnus.com.

Voor meer informatie
Magnus Holding, Caroline Jooren.
Telefoon 035 699 60 60; e-mail: c.jooren@magnus.nl