Politie Zeeland


W-9111-2004 Aanrijding Middelburg

Op de Nieuwe Vlissingseweg heeft vanmiddag rond 14.29 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 59-jarige Duitse automobiliste uit Bonn reed vanmiddag over de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg. Zij wilde afslaan naar de Stromenweg en moest plotseling remmen, omdat er een ambulance met zwaailichten en sirene aankwam. Achter haar reed een 45-jarige man uit de gemeente Veere. Hij kon niet op tijd reageren op haar manoeuvre en botste achterop de auto van de Duitse. Hierdoor beschadigden beide auto's.


O-9112-2004 Diefstal auto

Tussen maandag 13.00 en woensdag 13.00 uur is een personenauto weggenomen van een bedrijfsterrein aan Klein Frankrijk in Goes.
De auto betreft een Mitsubishi L400 in de kleur wit. Het kenteken van de auto is 73-VT-BD. De waarde van de auto bedraagt enkele duizenden euro's.


O-9113-2004 Bromfietscontrole Brouwershaven

Bij een bromfietscontrole aan de Provincialestraatweg zijn vanavond rond 19.00 uur twee bromfietsen in beslag genomen.
(Reden van inbeslagname is onbekend)


O-9114-2004 Eenzijdig ongeval Philipsdam

Omstreeks 19.05 uur vanavond reed een 34-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen Duiveland over de Philipsdam.
Zij schrok van een auto die, volgens haar verklaring, ineens voor haar reed. Uit een schrikreactie remde zij ineens sterk af en maakte een stuurbeweging naar rechts. Hierdoor kwam zij in de berm terecht en haar auto rolde vervolgens over de kop. De bestuurster kwam met de schrik vrij. Haar auto werd rondom beschadigd.


W-9115-2004 Botsing tussen fietser en hond

Rond 17.45 uur vanmiddag is een 52-jarige Middelburgse fietsster door een hond omvergelopen.
De vrouw reed over de Generaal Eisenhowerlaan in Middelburg toen plotseling een herdershond de straat oprende. De hond liep precies voor de fiets van de vrouw die hierdoor ten val kwam. Zij blesseerde haar knie en elleboog en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.