Ingezonden persbericht


PERSBERICHT RTV Noord-Holland

10 september 2004

RTV Noord-Holland met Ajax en AZ Europa in!

RTV Noord-Holland pakt flink uit bij de Europese avonturen van Ajax en AZ. Radio Noord-Holland zendt dit seizoen met regelmaat Europacupwedstrijden van Ajax en AZ rechtstreeks uit. Zowel de uit- als de thuiswedstrijden!

Daarnaast zijn er uitgebreide reportages, voor- en nabeschouwingen te horen op dè radio-en tv-sportzender van Noord-Holland!

Landskampioen Ajax zit in een loodzware poule van de Champions League samen met Bayern München, Juventus en Maccabi Tel Aviv.

AZ gaat na 22 jaar weer een Europees avontuur tegemoet, het UEFA-Cuptoernooi begint voor de Alkmaarders in Griekenland tegen PAOK Saloniki.

Woensdag 16 september begint Radio Noord-Holland sport om 20.00 uur, met een uitgebreide voorbeschouwing op Ajax-Juventus, gevolgd om 20.45 uur door een live wedstrijdverslag. Donderdag 17 september is Radio Noord-Holland er ook in Griekenland bij! Vanaf 20.00 uur komt het het AZ-verleden aan de orde en een uitgebreide voorbeschouwing. Om 21.00 is PAOK Saloniki-AZ rechtstreeks te beluisteren .

Vanzelfsprekend zal RTV N-H ook op donderdag 30 september de thuiswedstrijd AZ-PAOK Saloniki in zijn geheel volgen. Voor het eerst in omroepgeschiendenis wordt een UEFA-Cupwedstrijd live op een regionale tv-zender uitgezonden. Van 19.00-22.00 uur zendt radio en TV Noord-Holland de wedstrijd live uit. Hierover ontvangt u binnenkort meer informatie.