PRIORITY TELECOM WAARBORGT NL.TREE SCHOLEN ZORGLOZE OVERSTAP MET SCHOOLCONNECT

Priority Telecom N.V. (Euronext Amsterdam: PRIOR), doet alle onderwijsinstellingen in haar verzorgingsgebied een aanbod voor internetdiensten, onder de naam SchoolConnect. Met dit aanbod waarborgt Priority Telecom scholen een zorgeloze overstap van de internetdiensten die tot eind 2004 nog door nl.tree worden gevoerd. Zoals onlangs is aangekondigd beëindigt nl.tree haar activiteiten per 1 januari 2005.

SchoolConnect biedt scholen een complete en professionele internetoplossing die speciaal voor de educatieve sector is ontwikkeld. SchoolConnect omvat alle belangrijke componenten zoals een gegarandeerde internetverbinding, e-mail, webhosting, e-mail-virusscan en domeinnaam. Dankzij de beheerde router met firewall, vooruitstrevende SLA en gespecialiseerde servicedesk kunnen onderwijsinstellingen zich volledig richten op haar kernactiviteiten. De speciaal voor het onderwijs ontwikkelde componenten als MySchool, een virtuele schoolomgeving, en Schools-Inn, een contentfilteringsysteem dragen verder bij aan een verantwoorde en effectieve inzet van internet in het klaslokaal.

Volgens Peter Veenman, Chief Commercial Officer van Priority Telecom is SchoolConnect een optimale internetoplossing voor scholen: "De rechtstreekse dienstverlening door Priority Telecom biedt scholen naast continuïteit belangrijke voordelen. Door onze regionale aanwezigheid kunnen we direct inspelen op de wensen van scholen. Priority Telecom zal de samenwerking met Regio Initiatieven en andere partners, zoals schooladviesdiensten, voortzetten, zodat scholen maximaal blijven profiteren van de voordelen van deze samenwerkingsverbanden. Tot slot is mogelijk de internetdiensten te integreren met andere diensten zoals telefonie en IP-VPN-oplossingen".

Voor scholen die voor 1 november 2004 gebruik maken van het SchoolConnect aanbod waarborgt Priority Telecom de continuïteit van de internetverbinding. De IP- en e-mail adressen alsmede de website kunnen allemaal ongewijzigd en zonder onderbreking actief blijven.

Over Priority Telecom N.V.

Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een aanbieder van telecommunicatiediensten voor de zakelijke markt die zich voornamelijk concentreert op de belangrijkste stedelijke markten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. PriorityTelecom levert high-speed internettoegang, private datanetwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en spraakdiensten aan meer dan 7.700 zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke en nationale telecommunicatieaanbieders en maakt hierbij optimaal gebruik van haar fijnmazige stedelijke glasvezelnetwerk en haar ervaren lokale verkoopteams. Priority Telecom is genoteerd aan Euronext Amsterdam met het symbool "PRIOR". Nieuws en informatie is te vinden op www.prioritytelecom.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Priority Telecom
Ronald Schapendonk, Director Marketing & Communications, 020-77 82 554
(rschapendonk@prioritytelecom.com)


---- --