Rijn&Venen, 09.15 uur

Utrecht 16-09-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Rijden onder invloed

OUDEWATER- Op donderdagochtend werd een 62-jarige automobilist uit Oudewater aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Hij werd op de Rosendaal gecontroleerd en hier werd geconstateerd dat hij alcohol had gedronken. Hij blies op het bureau 635 ug/l.

WILNIS- Op donderdagochtend werd een 41-jarige automobilist uit Vinkeveen aangehouden. Hij werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij had gedronken. Hij blies 443 ug/l op het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeerscontrole

LINSCHOTEN- Op woensdag avond werd van 20.00 uur tot 21.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de M.A. Reinaldaweg en de Laan van Rapijnen. In totaal werden 13 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. het niet dragen van de autogordel, niet op eerste vordering kunnen laten zien van de autopapieren en het voeren van geen verlichting.

VREELAND- Op de Vreeland werd woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur tot een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 14 bekeuringen uitgeschreven voor o.a.rijden zonder gordel, snelheidscontrole en mobiel bellen tijdens het rijden.

Ramkraak
ABCOUDE- Op donderdagochtend werd een kraak gepleegd bij een winkel. Omstreeks 00.10 uur reed een auto tegen een raam aan van een winkel gelegen aan de Hollandse Kade. Door deze aanrijding brak de ruit en de dieven namen drie computerschermen mee en reden hard weg. De politie is op zoek naar getuigen en verzoekt te bellen met het district Rijn & Venen; 0900-8844.