Heuvelrug, 09.20 uur

Utrecht 16-09-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Onder invloed

VEENENDAAL Op woensdagavond heeft een verkeersongeval met letsel plaatsgevonden tussen een snorfietser en een automobilist.

Omstreeks 19.15 uur kreeg de politie de melding om naar de Rembrandtlaan te gaan in verband met een aanrijding tussen een 18-jarige man uit Elst en een 78-jarige man uit Veenendaal. De 18-jarige man reed met zijn snorfiets over het fietspad in de richting van het tunneltje. Ter hoogte van de kruising Rembrandtlaan kwam de 78-jarige man met zijn auto uit de richting van de Rondweg West. Hij had de bestuurder van de snorfiets niet gezien en heeft hem geen voorrang verleend. Hierdoor ontstond een aanrijding. De 18-jarige man is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Ede.

Verschillende bekeuringen

WIJK BIJ DUURSTDE Op woensdagavond heeft de politie een aantal bekeuringen uitgeschreven op verschillende locaties. Op de Kokkestraat, Kloosterleuterstraat, Achterstraat, Muntstraat, de Markt en het Waltplantsoen is er gecontroleerd. Er zijn verschillende bekeuringen uitgeschreven voor o.a. parkeren zonder vergunning in een vergunninghoudergebied, parkeren in een parkeerverbod en parkeren zonder blauwe kaart.

Onder invloed

VEENENDAAL In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 01.45 uur werd een 21-jarige man uit Veenendaal aangehouden voor een alcoholcontrole. Uit de blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Op het politiebureau wees de ademanalyse 485 ug/l uit. De man kreeg een rijverbod van vijf uur en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.