AutoRai

16-9-2004

Nieuwe Citroën C5: innovatieve mix van design, technologie en comfort

De nieuwe Citroën C5 die tijdens de Mondial de lAutomobile in Parijs wordt onthuld is daarvan het meest recente voorbeeld. Deze doordachte grande routière, verkrijgbaar als Berline en Break, combineert op elegante wijze design met interieurruimte en prestaties.

De nieuwe Citroën C5 is onderscheidt zich door zijn design en technologie waarmee de Citroën C5 comfort en veiligheid van het hoogste niveau biedt.

De C5 is de eerste Citroën die kan worden geleverd met de nieuwste hulpsystemen zoals meedraaiende Xenon koplampen, parkeersensoren aan de voorzijde, een snelheidsbegrenzer en het Lane Departure Warning System.

Op veiligheidsgebied heeft de nieuwe Citroën C5 tevens een nieuwe generatie ESP, dat nauwkeurig de koers van de auto corrigeert. Een nieuwe stuurkolomairbag beschermt bij een aanrijding de knieën van de bestuurder.

De Citroën C5 biedt het comfort van een topklasse automobiel, dankzij voorzieningen als gelaagde zijruiten en het Hydractive III onderstel dat op effectieve wijze oneffenheden in het wegdek opvangt.

Het ruime interieur nodigt uit tot reizen en optimaal genieten van het rijden met de C5.