Eemland Zuid, 09.50 uur

Utrecht 16-09-2004 - Nieuwsberichten district Eemland Zuid

Vernielen auto

AMSERSFOORT Op woensdagmiddag heeft de politie een man aangehouden voor het vernielen van een auto.

Omstreeks 13.45 uur reed een 30-jarige man uit Amersfoort met zijn auto op De Beurs. Hij zag daar een parkeerplaats waar hij zijn auto wilde parkeren. In tegenovergestelde richting kwam een auto aangereden, waardoor de man even moest wachten. Terwijl hij stond te wachten kwam een 49-jarige man uit Amersfoort aangefietst die vond dat de 30-jarige man verkeerd op de weg stond. Na enige discussie heeft de 49-jarige man een deuk in het portier van de 30-jarige man geschopt. Hierdoor belde de automobilist de politie en is de 49-jarige man aangehouden. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval letsel

WOUDENBERG Op woensdagmiddag zag de politie tijdens de surveillance dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Randweg/ Slappedel.

Omstreeks 15.45 uur reed een 93-jarige man uit Woudenberg met zijn bromfiets vanaf de Slappedel de Randweg op en verleende daarbij geen voorrang aan een 66-jarige automobiliste uit Malden. De bromfietser werd aan de linkerkant geraakt en kwam door de klap aan de andere kant van de weg terecht. De man is met de ambulance overgebracht naar het Lichtenberg Ziekhuis.