Ingezonden persbericht

Unisys benoemt Johan Eilering tot Vice President Systems & Technology Benelux

Schiphol-Rijk, 16 september 2004 - Unisys heeft Johan Eilering (56) benoemd tot Vice President Systems & Technology Unisys Benelux. Eilering was eerder verantwoordelijk voor de Nederlandse markt.

In deze functie is Eilering verantwoordelijk voor de consultancy, verkoop en marketing van Unisys Enterprise servers in de Benelux-markt. Hieronder onderscheidt Unisys twee lijnen: de ES7000 serverlijn, gebaseerd op Intel-chip technologie voor de Microsoft en Linux enterprise markt, en ClearPath, de Unisys mainframelijn. Daarnaast biedt Unisys S&T een gevarieerd aanbod aan gerelateerde Technology consulting services. Eilering werkt sinds 1976 bij Unisys en bekleedde diverse salesfuncties.

Over Unisys
Unisys is wereldwijd actief in diensten en oplossingen op het gebied van informatietechnologie. De Unisys-medewerkers combineren expertise in consulting, systeemintegratie, outsourcing, infrastructuur en servertechnologie met gedetailleerde kennis van de markt en gedrevenheid. Zo helpen zij klanten in meer dan 100 landen met het snel en efficiënt bereiken van concurrentievoordeel. Meer informatie is beschikbaar op www.unisys.com.