Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


15 september 2004


Onderwerp: man valt meisjes lastig


De politie heeft een 34-jarige Apeldoorner verhoord, die ervan verdacht wordt eind augustus meerdere meisjes bij de rotonde aan de Matenpoort te hebben lastig gevallen. Eerder die nacht heeft hij één van de meisje in de binnenstad onzedelijk betast. De feiten vonden zondagmorgen 22 augustus in alle vroegte plaats en zorgden voor een behoorlijke onrust.


Op zondag 22 augustus werden een paar Apeldoornse meisjes hinderlijk door een man benaderd bij de rotonde aan de Matenpoort. De meisjes kwamen terug van een avondje stappen. Eén van hen was door de bewuste man in de binnenstad onzedelijk betast en zijn gedrag zorgde voor de nodige onrust.


De meisjes hebben heel alert gereageerd en deden gelukkig aangifte bij de politie. Mede aan de hand van deze verklaringen en de berichtgeving in de media kreeg de politie informatie over de mogelijke verdachte.


Hij is onlangs verhoord en had enorm veel spijt van zijn gedragingen. Er is proces-verbaal opgemaakt en met dit bericht hoopt de politie dat de ontstane onrust afneemt.


Einde bericht



---- --