Ingezonden persbericht


25.000ste lid meldt zich bij Nationale Gaming Forums

Utrecht, 16 september 2004 - Vorige week heeft het 25.000ste lid zich geregistreerd bij de Nationale Gaming Forums (NGF). Met de registratie van de nickname Paulien21 is NGF nu de magische grens van 25.000 gepasseerd.

De Nationale Gaming Forums is een zeer actieve gaming community voor middelbare scholieren. Leden wisselen hier tips over computer- en videogames uit, nemen deel aan discussies en organiseren op NGF game toernooien. Ook andere onderwerpen als school, film en muziek komen aan bod in het NGF Café.

"Met de Nationale Gaming Forums willen we de gamende middelbare scholier een ontmoetingsplek geven op het internet", aldus Jeroen Remijnse, Sitemanager van de Nationale Gaming Forums. "Het concept blijkt zeer goed aan te slaan en we zullen in de toekomst voor onze leden ook evenementen organiseren buiten het internet om".

De Nationale Gaming Forums is in november 2002 opgericht als onderdeel van de populaire gamesite GameVillage. In april 2003 is NGF afgescheiden van GameVillage, onder eigen vlag verder gegaan en uitgegroeid tot grootste gaming community voor middelbare scholieren, met gemiddeld 7.500 bezoekers per dag. NGF is een initiatief van het bedrijf ViopTo.

===========================================
Noot voor de redactie,