Mojo Concerts

In deze nieuwsbrief vind je beknopte informatie over onze artiesten. Meer nieuws is te lezen op onze nieuwspagina. Deze wordt dagelijks bijgewerkt.

DVD & CD RELEASES:
De nieuwe DVD 'Wonderful Live' van Het Groot Niet Te Vermijden is uit! U kunt deze DVD bestellen via de website www.mojotheater.nl.

De DVD 'Rammen' van Arie en Silvester is vanaf donderdag 2 september jl. in de winkels verkrijgbaar. De DVD wordt uitgebracht door Universal Pictures.

Op 20 september verschijnt 'Liedjes Van Lenny', het nieuwe studio-album van Acda en de Munnik.

Op donderdagavond 16 september zal het Free Record Shop-filiaal aan de Kalverstraat in Amsterdam overgedragen worden aan Acda en de Munnik. Om 19.00 uur wordt de winkel opnieuw geopend en zal de sleutel officieel aan Acda en de Munnik worden overhandigd door Eric Benjamin, algemeen directeur van Free Record Shop. Vanaf dat moment wordt ook het nieuwe studioalbum van Acda en de Munnik, getiteld 'Liedjes Van Lenny', voor het eerst verkocht. Lees verder...

'Vuur' is de titel van de nieuwe voorstelling van Frédérique Spigt. Rondom het maken van de nieuwe gelijknamige CD / DVD is een documentaire gemaakt. Deze documentaire gaat op 23 september in première op het Filmfestival te Utrecht. Daarna zal de documentaire landelijk in de bioscopen te zien zijn. De CD / DVD ligt op 2 november 2004 in de winkels. Naast extra's staat bovengenoemde documentaire ook op de DVD. Bovendien is op 1 november een verkorte versie van de documentaire te zien op Nederland 3 bij "Het uur van de wolf".

PREMIÈRES
27 september 2004:
Love Me Just a Little Bit More
Chassé Theater te Breda (uitverkocht)

3 oktober 2004:
Dolf Brouwers, ben ik dat?
Theater a/h Spui te Den Haag, kassa: 070-3465272
TV & RADIO
Vanaf 17 september komt er een nieuw satirisch televisieprogramma van Owen Schumacher en Paul Groot (bekend van o.a. Kopspijkers), geheten Koefnoen. Uitzending vrijdagavond op de AVRO - Nederland 2 om 20.55 uur. Onder andere is Rob Urgert aangetrokken als schrijver / bedenker van het programma.

Van 20 t/m 26 september is het bij Schiffers.fm (Radio 2 tussen 14.00 - 17.00 uur) 'The Waterboys week'. Dit betekent dat hun muziek meerdere malen per dag wordt gedraaid en dat ze kaarten weggeven aan luisteraars. Kijk