Ingezonden persbericht


Persbericht

24 uur per dag beschikbaar
Nieuw: Online boeken bij Wens Chalets

Baarn, september 2004... Online een chalet voor 30 personen boeken? Het is per 15 september mogelijk via de website van Wens Chalets! De beschikbaarheid is direct te controleren en de boeking kan 24 uur per dag gemaakt worden. Al 30 jaar verzorgt Wens wintersportvakanties in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland volgens de 'catered chalets' formule. Kijk voor meer informatie op www.wenschalets.nl.

Website Wens Chalets
Wens Chalets biedt 'catered chalets' aan in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Op de site staat informatie over het chalet, het dorp, de skischool, een plattegrond, het weer én webcam-beelden van de omgeving. Een kijkje nemen in het chalet kan ook met behulp van de interieur foto's en een sterrenclassificatie geeft aan hoe de ligging van het chalet is ten opzichte van de pistes en omringende dorpjes.

De formule
"Wij verzorgen al 30 jaar vakantiereizen volgens het 'catered chalets' principe.We bieden onze gasten nóg meer gemak, doordat onze chalets nu ieder moment van de dag op beschikbaarheid kunnen worden gecontroleerd en meteen geboekt kunnen worden," licht Jeanet de Vries toe, wintersport manager van Wens Chalets. De brochure van Wens Chalets is verkrijgbaar via 035 - 543 66 77 of op te vragen via de website www.wenschalets.nl.

Wens chalets is al 30 jaar aanbieder van wintersportaccommodatie volgens de 'catered chalets' formule, waarbij ontbijt en diner door Nederlandssprekende staf worden verzorgd en bij de huurprijs van het chalet zijn inbegrepen. Dit geldt bij een aantal chalets ook voor de kinderopvang. Sinds het afgelopen winterseizoen is het concept echt all-in; ook bier, wijn en frisdranken zijn inclusief.



Ingezonden persbericht