Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 16-09-2004 - Capelle Actueel

Tweede deel Opgaarden zondag 19 september
Op zondag 19 september 2004 vindt een volleybaltoernooi en activiteiten voor jong en oud plaats in Sporthal Oostgaarde (Dakotaweg 261).

Eerste activiteitenbrochure Brede School Netwerken Van breakdance en jeugdtheater tot de oudereninstuif. De activiteitenbrochures van Brede School Netwerken staan vol activiteiten, die in de buurt worden aangeboden.

Tentoonstelling Jonge Mantelzorg
Op vrijdag 17 september om 15.00 uur opent wethouder René Binnendijk in het Isala Theater de tentoonstelling Jonge Mantelzorg.

Ondertekening inspanningsovereenkomst vervoermanagement Rivium Afgelopen woensdag 8 september ondertekenden wethouder Stadsontwikkeling Jan de Jong en vertegenwoordigers van het Vervoer Coördinatie Centrum Rijnmond (VCC Rijnmond), het Parkmanagement Rivium en vier grote ondernemingen die op Rivium gevestigd zijn (Sodexho, Pfizer, Oranjewoud, PKF Wallast) een inspanningsovereenkomst over vervoermanagement voor het bedrijvenpark Rivium.

Programmaraadsvergadering 28 september 2004
Op 28 september 2004 wordt de eerste vergadering gehouden van de onlangs benoemde programmaraad voor Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen-Moerkapelle en Nieuwerkerk aan den IJssel in het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel.

Schoolplein basisschool West tijdelijk skateparadijs Op zaterdag 25 september 2004 houdt het Sportservicepunt in s-Gravenland / Capelle-West de SKATE-ON.

Eerste stapjes gezet voor gezamenlijke planvorming centrum Capelle Hoe worden het Stadsplein, de omgeving van het gemeentehuis en winkelcentrum De Koperwiek een mooi geheel met meer uitstraling en allure, waar Capellenaren graag winkelen en verblijven?

Streetsoccercup 22 oktober 2004
Op 22 oktober 2004 houdt het Sportservicepunt voor de tweede keer het grootste straatvoetbaltoernooi van Capelle aan den IJssel: de Streetsoccercup 2004.

Uit de collegevergadering van 14 september 2004 Op dinsdag 14 september 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

2e Internationale Festival Schollevaar
Op zaterdag 18 september 2004 vindt voor de tweede keer het Internationale Festival Schollevaar plaats in en rond Wijkcentrum Schollevaar aan het Maria Danneels Erf 20.

Aanmelden Veiligheidsprijs mogelijk tot 31 oktober Tot 31 oktober kunnen alle Capellenaren, Capelse instellingen en Capelse bedrijven, die zich hebben ingezet voor de veiligheid en leefbaarheid in Capelle, worden aangemeld.

Vergadering Monumentencommissie 24 september 2004 Thema: definitieve lijst gemeentelijke monumenten en beschermde dorpsgezichten

Gemeenteraadsvergadering 20 september 2004
Op maandag vergadert de gemeenteraad van Capelle aan den IJssel in de raadzaal van het gemeentehuis. De raadsvergadering begint om 19.30 uur.

Bekendmaking 4 augustus 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en bestemmingsplannen in procedure zijn.

Bekendmaking 11 augustus 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen, bestemmingsplannen, kermisvergunning en vergunning Schenkelbraderie in procedure zijn.

Bekendmaking 18 augustus 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen, drank- en horecavergunning en evenementenvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 25 augustus 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bestemmingsplannen, bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Bekendmaking 1 september 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en een drank- en horecavergunning in procedure zijn.

Bekendmaking 8 september 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwaanvragen ter inzage liggen.

Bekensmaking 15 september 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bestemmingsplannen, bouwvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl