Time : 3:50:40 PM
Date : Thursday, September 16, 2004
Sender Name: Captor

Captor bekomt status van Microsoft Certified Partner

CAPTOR kondigt aan dat zij het statuut van Certified Partner heeft bekomen in het kader van het Microsoft Partner Program. Dit is een bekroning voor de expertise van CAPTOR en haar impact op de huidige markt. Als Certified Partner, toont CAPTOR haar expertise in Microsoft technologie en de capaciteit om te voldoen aan de eisen van haar klanten. De Microsoft Certified Partners krijgen een pakket van voordelen zoals specifieke technische ondersteuning, laatste nieuwigheden en informatie omtrent Microsoft producten en specifieke trainingen die bedrijven zoals Captor toelaten om steeds een competitief voordeel te hebben op hun markten.

CAPTOR, actief in Europa in « Workforce Management » oplossingen is snel geëvolueerd als één van de marktleiders in tijdsregistratie en toegangscontrole met een totaaloplossing van zowel eigen software, hardware en diensten.
Door een optimaal gebruik van de beste technologieën kan CAPTOR "Efficient Times Solutions" aanbieden, een full web en modulaire oplossing, die gebaseerd is op verschillende jaren ervaring met duizenden klanten.
"Enkel bedrijven die erin slagen om een hoog niveau van klantentevredenheid te bekomen en over de nodige expertise beschikken, komen in aanmerking voor certificatie en benoeming tot Microsoft Certified Partner," meldt Allison Watson, vice-president Worldwide Partner Sales and Marketing Group bij Microsoft. "Vandaag erkent Microsoft het feit dat CAPTOR de nodige competentie en expertise heeft om tevreden klanten te hebben met producten en technologie van Microsoft.
"Wij zijn zeer blij met het behalen van de certificatie in het kader van het Microsoft Partner Program. Deze certificatie laat ons toe om duidelijk onze expertise en onze relatie met Microsoft te kunnen positioneren naar onze klanten, verklaart Jean de Crane, gedelegeerd bestuurder bij CAPTOR. De voordelen, aangeboden door dit programma, zullen ons toelaten om de diensten en producten die we aanbieden aan onze klanten nog verder te verbeteren.
Het Microsoft Partner Program is in December 2003 geïntroduceerd en stelt de continue verbintenis voor met Microsoft in het succes van haar partners wereldwijd. Het Microsoft Partner Program biedt een kader aan dat de expertise van de partners erkent en hun impact op de markt beloont door meer toegevoegde waarde te bieden aan deze partners en hun te ondersteunen in het succes van hun bedrijf.

Omtrent Captor

CAPTOR is een Europese groep, gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor het beheer van personeel (Workforce Management) met oplossingen zoals tijdregistratie, toegangscontrole, planning en activiteitenopvolging. CAPTOR helpt grote en kleine ondernemingen alsook overheidsinstellingen om met haar oplossingen ondersteuning te bieden naar ideale werkomstandigheden. Door de integratie van eigen software en hardware vergemakkelijkt CAPTOR de ontplooiing en ondersteuning van het personeelsbeleid en administratie in professionele omgevingen. Met Efficient Time Solutions, een full web oplossing, is CAPTOR een Europese speler met activiteiten via haar filialen in België, Frankrijk, Nederland, Groot-Britannië en via een breed netwerk van VAR's en distributeurs. Klanten van Captor zijn bedrijven zoals Michelin, la Société Générale, Pioneer Europe, Yves St Laurent, de Kinepolis Groep, Universiteit Utrecht, Tennet, het Franse Ministerie van Financiën, West Ham United, Panasonic, Sodexho. Voor meer informatie : http://www.captorgroup.com. Contact:

Jean de Crane, Captor, +32 2 481.64.00
info@captorgroup.com

URL: http://www.captorgroup.com