TomTom MOBILE nu beschikbaar in Nederland

Complete autonavigatie-oplossing voor smartphones

Amsterdam, 16 september 2004 - TomTom MOBILE, de gemakkelijk te gebruiken navigatieoplossing voor smartphones, is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar. TomTom MOBILE is bij uitstek geschikt voor smartphone-gebruikers die op zoek zijn naar een handzaam navigatiesysteem dat hen veilig en zonder stress van A naar B brengt.

TomTom MOBILE maakt gebruik van de bekende navigatiesoftware van TomTom, voorgeïnstalleerd op een MMC-geheugenkaartje. De oplossing kan eenvoudig overal geactiveerd worden omdat gebruik wordt gemaakt van de kleinste en lichtste draadloze GPS-ontvanger die op dit moment verkrijgbaar is. Voor het gebruik van TomTom MOBILE is geen GPRS-verbinding nodig omdat alle route-informatie en kaarten zijn opgeslagen op de geheugenkaart. Later dit jaar kunnen gebruikers van TomTom MOBILE tevens een abonnement nemen op TomTom Traffic, dat real-time verkeersinformatie over opstoppingen en vertragingen direct aan de smartphone doorgeeft.

TomTom MOBILE is geschikt voor populaire smartphone-toestellen, waaronder de Nokia 6600, Orange SPV E200, Qtek 8080 en compatibele modellen.

TomTom MOBILE wordt geleverd als een complete auto-navigatieoplossing voor smartphones, inclusief een 128MB MultiMedia Card, een Bluetooth GPS-ontvanger, een stroomadapterkabel, een quick-start poster, een CD en een gemakkelijk te monteren houder. De adviesverkoopprijs bedraagt ¤299.

Meer informatie is te vinden op de website van TomTom: www.tomtom.nl.