Politie Zeeland


O-9096-2004 Diefstal uit bouwkeet

Uit een bouwkeet van een bouwbedrijf dat bezig is op de Weg langs de Zeedijk in Kapelle zijn goederen weggenomen.
Uit de keet werd o.a. computerapparatuur weggenomen. Uit een opslag werd vooral gereedschap meegenomen. De diefstal heeft plaatsgevonden tussen 17.00 uur gistermiddag en 07.00 uur vanochtend.


W-9097-2004 Diefstal garagedeur

Vanuit een garagebox in de Henri Dunantstraat in Oost Souburg werd een nieuwe garagedeur weggenomen.
De deur was in de garage gezet om de volgende dag in plaats van de oude garagedeur te komen, maar werd voor die tijd dus weggenomen door onbekenden. De waarde van de deur bedraagt enkele honderden euro's. De diefstal is gepleegd tussen gistermiddag 17.00 en vanmorgen 08.30 uur.


O-9098-2004 Aanrijding Goes

Bij het uitrijden van de parkeerplaats aan de Oostwal in Goes gaf een 34-jarige automobiliste uit Goes geen voorrang aan een haar van rechts naderende 64-jarige fietsster uit Goes.
Hierdoor ontstond, rond 09.00 uur vanmorgen, tussen beiden een aanrijding waarbij de fietsster ter controle is overgebracht naar het ziekenhuis. Toen een 78-jarige automobiliste uit Goes haar auto achteruit reed om de ambulance voor te laten gaan, zag zij een paaltje over het hoofd. Hierdoor raakte de achterkant van haar auto beschadigd.


W-9099-2004 Onder invloed bromfiets


Vanmiddag rond 12.00 uur is een man betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


Agenten zagen de man in de Glacisstraat in Vlissingen rijden op een bromfiets zonder verzekeringsplaatje. Ook had de man geen helm op. Zij wilden de man bekeuren en lieten hem tevens een blaastest ondergaan. Uit de blaastest bleek dat hij ruim twee maal teveel had gedronken als is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur. Op het bureau bleek dat de man een valse naam had opgegeven, hiervoor krijgt de man ook nog een verbaal. De bromfiets is uit het verkeer genomen tot hij verzekerd is.





Politie Zeeland