Politie Zuid-Holland-Zuid

16/09 Extra berichten

16-09-2004 - Extra berichten

MEISJE LASTIG GEVALLEN
POLITIE ZOEKT GETUIGEN
PAPENDRECHT- Een 16 jarig meisje uit Wijngaarden is lastig gevallen door een nog onbekende man. Dit gebeurde op woensdagmorgen, 15 september 2004, omstreeks 08.45 uur, op de Peilkade. Het meisje fietste daar alleen en was op weg naar school in Papendrecht. Een personenauto met een metalic zilver/bruine kleur kwam haar tegemoet rijden. De bestuurder keerde bij een inham en reed haar achterna. Ter hoogte van het bos stopte hij vlak voor haar. De bestuurder een man van tussen de 30 en 40 jaar oud, kalend hoofd, lengte ongeveer 1,75 meter met een stevig postuur, stapte uit, deed zijn broek naar beneden en liet zijn geslachtsdeel zien. Hij riep daarbij schunnige taal. Het meisje kon om de man heen fietsen en reed hard weg richting Papendrecht. Ze deed vervolgens haar verhaal bij de politie.

Getuigen gezocht
De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar de man. Getuigen of mensen die iets weten van dit voorval, worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

ONGEVAL
Rectificatie van het persbericht van 15 september 2004. DALEM- Op dinsdagmiddag, 14 september 2004, omstreeks 13.10 uur, vond op het fietspad van de Graaf Reinaldweg een aanrijding plaats tussen een fiets en een bromfiets waarbij twee mensen gewond raakte. Een 11 jarige jongen uit Nederhemert fietste over het fietspad komende vanuit de richting Gorinchem. Een bromfiets, bestuurd door een 16 jarig meisje uit Vuren kwam hem tegemoet. De jongen slingerde en kwam op de voor hem op de verkeerde weghelft terecht. Het meisje op de bromfiets kon hem niet meer ontwijken en een aanrijding volgde. Beiden kwamen ten val en werden per ambulance overgebracht naar het Beatrixziekenhuis. De jongen liep een hersenschudding op en moest een nacht ter observatie blijven. Het meisje liep een hersenschudding, een gebroken hand en diverse kneuzingen op en moest een aantal dagen in het ziekenhuis blijven.