2e persbericht van donderdag 16 september

Eindhoven 16-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Schennispleger gepakt

Donderdag om 14.50 is in de Locatellistraat een jongen van zeventien uit Eindhoven aangehouden door de vader van een 12-jarig meisje. De jongen had zijn geslachtsdeel aan het kind laten zien. Het meisje waarschuwde direct daarna haar vader die de dader in de kraag greep. Hij droeg de jongen over aan de politie. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Snelheidscontroles

Op de Run en op de Dorpstraat zijn donderdagochtend tussen 09.30 en 11.00 uur snelheidcontroles gehouden. In totaal reden vierendertig voertuigen harder dan de maximum toegestane snelheid van 50 km per uur. Op de Run werd de hoogst gemeten snelheid gemeten, namelijk 77 km per uur. Er werden in totaal 380 voertuigen gecontroleerd.

Deurne: Rijbewijs ingenomen na grove snelheidsovertreding

De politie heeft donderdag om 14.00 uur het rijbewijs ingenomen van een 34-jarige inwoner van s Hertogenbosch. Een
verkeerssurveillancedienst met de videoauto zag dat de man met zijn auto op de A67 met hoge snelheid reed. Tijdens een meting op een traject werd een snelheid van 187 km/u vastgesteld. De Bosschenaar is meegenomen naar het politiebureau waar zijn rijbewijs werd ingenomen. Hij krijgt bovendien een proces-verbaal.