Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EINDHOVEN, donderdag 16 september 2004

CIBER introduceert QuickScan voor gegarandeerd lagere IT-beheer kosten!

Nieuwe dienst van CIBER Nederland biedt opdrachtgevers unieke garantie op lagere IT-beheer kosten. Omdat IT-beheer in veel gevallen goedkoper kan zonder aan kwaliteit in te leveren, heeft CIBER Nederland haar dienstverlening uitgebreid met een IT-beheer QuickScan. Uniek is dat CIBER de beloofde lagere IT-beheer kosten garandeert. De besparingen kunnen oplopen tot wel 50% van de huidige uitgaven.

CIBER IT-beheer QuickScan

Robert Aaldenberg, sales manager CIBER Nederland: "CIBER is gespecialiseerd in het beheer van IT-bedrijfsoplossingen zoals SAP, Oracle en Microsoft. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij geconstateerd dat IT-beheer in veel gevallen goedkoper kan, zonder hierbij aan kwaliteit in te leveren. Om vast te kunnen stellen welke besparingen kunnen worden gerealiseerd, hebben wij de CIBER QuickScan ontwikkeld. In 2 dagen brengen wij voor een opdrachtgever de IT omgeving in kaart, stellen vast waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd, en geven aan welke besparingen kunnen worden gerealiseerd. Uniek aan ons aanbod is dat CIBER het beloofde resultaat garandeert! Wij zijn ervan overtuigd dat onze pragmatische en voortvarende aanpak (hoge kwaliteit tegen fixed date/fixed time) in een tijd dat de bomen niet meer tot in de hemel groeien succesvol is voor ons en onze klanten. "

Over CIBER Nederland

CIBER is een no-nonsense IT dienstverlener die opdrachtgevers in staat stelt meer uit hun (IT) organisatie te halen. Onze oplossingen worden gerealiseerd op basis van 30 jaar ervaring, onze marktkennis en de kwaliteit van onze medewerkers. De kracht van CIBER ligt in de resultaten die onze oplossingen bereiken voor onze opdrachtgevers. De kennis, ervaring en toewijding van onze mensen is hiervoor de basis.

CIBER Nederland bereikt betere resultaten met IT. Dit doen wij door bedrijfsoplossingen te leveren en te optimaliseren. Wij zijn gespecialiseerd in SAP, Oracle en Microsoft en IT-infrastructuren zoals file-, print- en mail-servers, desktop omgevingen en netwerk apparatuur. CIBER biedt standaard implementaties, maatwerk oplossingen, onderhoud en beheer. Wij richten ons op grote en middelgrote organisaties in de overheid, industrie, nutssector en de financiële- en zakelijke dienstverlening.

CIBER Inc. is beursgenoteerd (NYSE), heeft een omzet van ongeveer 700 miljoen euro, meer dan 7000 medewerkers en vestigingen in 7 Europese landen.

EINDE BERICHT

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Robert Aaldenberg


040 - 232 90 90

CIBER Nederland

Meerkollaan 15


5613 BS Eindhoven

Postbus 843

5600 AV EINDHOVEN

internet:www.ciber-netherlands.com

email: info@ciber.nl