Gemeente Helmond


---

Uw mening telt!

Uw mening is belangrijk voor de gemeente Helmond!

Het is de bedoeling, dat de gemeente via de website regelmatig de mening van haar burgers gaat peilen over bepaalde onderwerpen. Hiervoor hebben we een aantal mogelijkheden gecreëerd:
* Opiniepeiling
Een opiniepeiling of poll is een eenvoudige manier om mening te peilen. Als er een opiniepeiling is, dan staat deze op de homepagina van de gemeente. Is de opiniepeiling niet meer aanwezig dan kunt u oude opiniepeilingen terug vinden in het archief.


* Discussie
Het discussieforum wil de dialoog tussen inwoners van Helmond bevorderen. Daarnaast ook om de mening van de burgers over (uitvoering van) beleid e.d te peilen en te verzamelen. Dit gebeurt dan aan de hand van concrete door de afdeling communicatie geplaatste stellingen of beleidsvragen. Wanneer onderwerpen duidelijk blijken te leven, worden signalen doorgeleid naar het gemeentebestuur of naar de verantwoordelijke ambtenaren.

Voor deelname aan een discussie dient u zich te houden aan een aantal spelregels. Als u wilt deelnemen aan een discussie of u wilt een discussie volgen dan heeft u een account nodig. Om een account aan te vragen hoeft u alleen maar uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in te voeren, de overige gegevens zijn niet van toepassing. Een gebruikersnaam en wachtwoord moet uit tenminste 6 tekens bestaan. Klik hiervoor op 'Registeren'. Indien u al een account heeft kunt u meteen 'Inloggen'.

Op dit moment is er geen discussie op de site. Wij horen graag waarover u wilt discussiëren, heeft u een suggestie voor een onderwerp, maak dan gebruik van het discussieformulier.


* Chat
Mogelijkheid om online te discussiëren op een van tevoren aangegeven tijdstip en onderwerp. Ook voor deelname aan een chat zijn een aantal spelregels waaraan we ons dienen te houden.
---

| |