Ingezonden persbericht

Nieuwe website voor vraag en aanbod bouwprojecten

http://www.offerteplan.nl Nieuw internetportaal voor samenbrengen vraag en aanbod bouwprojecten

SINT-OEDENRODE, 20040916 -- Sinds september 2004 is er een nieuwe website www.offerteplan.nl voor het samenbrengen van vraag en aanbod van projecten. Op de website van Offerteplan kan men een project aanbieden, bijvoorbeeld: de (ver)bouw(ing) van een onroerend goed, of onderdelen daarvan zoals plaatsen dakkapel, serre aanbouwen, enz. Bedrijven kunnen zich inschrijven als partner van Offerteplan en kunnen dan een keuze maken uit het bestand van projecten waarvoor de belangstelling naar uit gaat.


Offerteplan zet zich in om tussen de projectaanvrager en het bedrijf een contact tot stand te brengen zodat er offertes voor het project uitgebracht kunnen worden, en het project gerealiseerd kan worden voor een zo gunstig mogelijk prijs/kwaliteit verhouding.
Voor de projectaanbieder is de dienst gratis omdat Offerteplan het gebruik van de site wil bevorderen door middel van een eenvoudige toegang en bovendien "vragen staat vrij".

Door gebruik te maken van het internet kan Offerteplan een database aanleggen van projectaanvragen en op deze wijze een schakel zijn tussen vraag en aanbod van projecten.

Voor meer informatie kan men de website bezoeken op www.offerteplan.nl of e-mailen naar info@offerteplan.nl


Noot aan de redactie.

Nadere informatie kan verkregen worden bij:

Postadres:
Offerteplan
T.a.v. Dhr. Th. v. Weert
Pastoor smitsstraat 53
5491 XM Sint-Oedenrode
Tel: 0413-476219
Fax: 0413-478466

E-mail adres:
info@offerteplan.nl

Internetadres:
www.offerteplan.nl




Ingezonden persbericht