Ingezonden persbericht

Van Dijk Printmanagement voegt online beeldbank toe

Innovatie blijft aandachtspunt

BREDA, 20040917 -- Van Dijk Printmanagement is een onderneming gericht op de totale verzorging van drukwerk en huisstijldragers. Steeds belangrijker wordt de ontwikkeling van tools, middelen en systemen. Het produceren van de diverse materialen (waaronder drukwerk) is weliswaar belangrijk maar staat al lang niet meer centraal.


De klanten van Van Dijk Printmanagement beschikken al enige tijd over een uitgebreid online systeem. HIermee kunnen klanten bestellen, items bekijken, openstaande offertes bekijken, lopende orders bekijken en zien wat er besteld is. Klanten krijgen hierdoor zeer uitgebreide informatie over hun bestellingen en producten. En dit alles online, 24 uur per dag.

Het systeem zal steeds verder worden uitgebreid. Doelstelling is om per jaar minimaal 3 nieuwe modules toe te voegen. Onlangs is de beeldbank aan het systeem toegevoegd. Hiermee zijn klanten in staat om alle beelden centraal te beheren, op te vragen en eventueel te downloaden. De controle, beheer en gebruik van beelden is daarmee veel gemakkelijker geworden.

Voordeel van de online beeldbank is dat het de klanten van Van Dijk Printmanagement slechts een kleine investering kost. Waar andere systemen al gauw ¤ 25.000 vergen biedt Van Dijk het systeem aan vanaf ¤ 2.950.
Wederom, een groot verschil met huidige aanbieders.



Ingezonden persbericht