3 e persbericht van vrijdag 17 september 2004

Eindhoven 17-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietster zwaar gewond

Op de Emmasingel is vrijdagmiddag rond 15.40 uur een 18-jarige fietster uit Veldhoven zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Het meisje fietste over de eerdergenoemde straat in de richting van de Keizersgracht. Op een gegeven moment stak ze de weg over en kwam in botsing met een stadsbus die op dat moment van links aan kwam rijden. Het meisje is met ernstig hersenletsel overgebracht naar het Catharinaziekenhuis.

Eindhoven: Auto botst tegen huis

Op de Locomotiefstraat is vrijdagmiddag rond 16.40 uur een 72-jarige automobilist uit Eindhoven tegen een woning aangereden met zijn auto. De man wilde parkeren en heeft vermoedelijk een bedieningsfout gemaakt waardoor hij de controle over zijn auto verloor. De bestuurder is voor onderzoek overgebracht naar het MMC in Eindhoven. De woning liep beschadigingen op door de botsing.

Eindhoven: Hennepkwekerij ontmanteld

In een woning aan de Newtonstraat heeft de politie vrijdagmiddag een hennepkwekerij ontmanteld. In het pand werden op zolder twee kweekruimtes met in totaal 984 hennepplanten aangetroffen. De planten en bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de kwekerij.

Asten: Hardrijder moet rijbewijs inleveren

Op de N279 is vrijdagochtend een 48-jarige automobilist uit Aarle Rixtel door een motoragent betrapt toen hij met een snelheid van 148 km/u over deze weg reed. Op de N279 mag maximaal 80 km/u gereden worden. De automobilist die maar liefst 68 km/u te hard reed moest zijn rijbewijs inleveren. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.