Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Hans Böhm als gastspreker bij 'Coaches on Tour'

'Opvoeding door Sport' is het thema van het Europees Jaar 2004. De NFWS is in Nederland de organisatie van werkers in de sport. Met het Europees Jaar 2004 als aanleiding heeft deze overkoepelende organisatie een serie seminars opgezet over de opvoedende rol van sport met daarbij de trainer/coach in de schijnwerpers. Onder de titel 'Coaches on Tour' trekken bekende trainers/coaches, wetenschappers, onderzoekers en docenten door het land om kennis, ervaringen en best practices uit te wisselen. Dit gebeurt middels twaalf sessies in evenzoveel provincies.
Tijdens de eerstvolgende sessie, op 17 september in Lelystad, zal Hans Böhm spreken over de 'Erkenning rol van trainers/coaches'. Dagvoorzitter is Tom van't Hek, terwijl Henk Gemser een masterclass Trainingsleer zal verzorgen.

Voor wie?
Trainers, coaches, sportbegeleiders, docenten, opleiders en sportondersteuners. Per evenement is plaats voor circa 200 deelnemers. Totaal doen tijdens het hele jaar circa 2.000 professionals mee.

Wanneer?
Het eerstvolgende congres zal plaatsvinden in Flevoland op vrijdag 17 september. Voor het overige tourschema kunt u kijken op: www.coachesontour.nl
Voor vragen, of om u op te geven, kunt u contact opnemen met de NFWS: Maaike Schröeder

---