Gemeente Tilburg

3-9-2004
Tilburg presenteert een extra Kermis, de kermis Reeshof!

De kermis start op vrijdag 17 september om 13.00 uur. Om 17.00 uur is er een officiële openingshandeling door wethouder Hans Janssen met aansluitend de start van de Ballonnenwedstrijd. Bezoekers kunnen vanaf 16.30 uur hun naam verbinden aan een deelnemende ballon.

Op zondag 19 september komen Pipo de Clown en Mammalou (look a likes) langs op het kermisterrein. Vanaf ±15.00 uur lopen zij rond, zingen zij liedjes en is er de gelegenheid om met ze op de foto te gaan.

De slotavond van de Kermis Reeshof is ook opgenomen in de activiteitenkalender. Maandag 20 september om 19.00 uur brengt voetballer Danny Blind een bezoek aan de kermis. De oud international deelt voetballen gesigneerd uit aan het kermispubliek.

Tot slot is er gedurende de vier kermisdagen een kinder-kermis-raadsel te vinden op de kermis. In de kassa's van de diverse attracties zijn 'letters' te vinden die tezamen één kermiswoord vormen. Stuur het juiste antwoord naar jet.van.baast@tilburg.nl of per post naar Jet van Baast: postbus 90155, 5000 LH Tilburg t.a.v. Kermisraadsel en maak kans op mooie prijzen.

Kort samengevat: vier dagen vol vermaak, plezier en kermis. Dit jaar voor de eerste maal en hopelijk wel een jaarlijks terugkerend festijn!