Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

http://www.minbzk.nl


Persconferentie Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties

Uitnodiging

Op vrijdag 17 september geven de ministers Remkes (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en De Graaf (Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties) tijdens een persconferentie een toelichting op de ontwerp-begrotingen 2005 voor Binnenlandse Zaken en voor Koninkrijksrelaties.

Datum: vrijdag 17 september 2004
Tijd: 16.30 uur
Plaats: perscentrum Nieuwspoort
zaal Wandelganger II
Lange Poten 10, Den Haag

Toegang tot de persconferentie hebben journalisten die werken voor een medium waarvan de hoofdredacteur zich bij de Rijksvoorlichtingsdienst of bij het Ministerie van BZK akkoord heeft verklaard met de embargovoorwaarden.
Het embargo geldt tot dinsdag 21 september, 15.15 uur. Het embargo geldt ook voor de informatie die tijdens de persconferentie wordt gegeven.

Journalisten die NIET werken voor een medium waarvan de hoofdredacteur zich al bij de Rijksvoorlichtingsdienst akkoord heeft verklaard met de embargovoorwaarden, kunnen zich tot donderdagmiddag 16 september aanmelden bij het secretariaat Communicatie en Informatie BZK, telefoon 070-4266030.
Acceptatie zal afhangen van de aard van het medium. Alleen van journalisten die werken voor een medium waarvan het gezien het karakter van het medium, de deadline en de verschijningsdatum noodzakelijk is om vóór Prinsjesdag de BZK-begrotingsstukken en toegang tot de persconferentie te krijgen, wordt de aanmelding geaccepteerd.
Na acceptatie en ondertekening van de embargovoorwaarden zijn de BZK-begrotingsstukken af te halen. Dit kan op vrijdag 17 september, tussen 9.00 en 11.00 uur, bij het secretariaat Communicatie en Informatie Persvoorlichting BZK, kamer L231, Schedeldoekshaven 200, Den Haag (ingang Laagbouw), of voorafgaand aan de persconferentie in Nieuwspoort.
Deze mogelijkheid bestaat alléén voor media die geen gebruik kunnen maken van de centrale uitreiking door de Rijksvoorlichtingsdienst.

De ontwerp-begrotingen van Binnenlandse Zaken en van Koninkrijksrelaties en de bijbehorende persberichten zijn voor iedereen op Prinsjesdag, dinsdag 21 september, vanaf 15.15 uur te vinden op www.minbzk.nl.