AutoRai

17-9-2004

Lancia Ypsilon B-Kini: smaakvol & opvallend

Tijdens de Salon van Parijs wordt de onlangs geĂŻntroduceerde Musa geflankeerd door de Lancia Ypsilon B-Kini, een uiterst smaakvolle variant van de chique Ypsilon die als Limited Edition op de markt zal komen.

De benaming van deze opvallende Ypsilon-uitvoering, heeft niet zozeer te maken met het kledingvoorschrift van toekomstige bestuursters maar meer met de two-tone kleurstelling. Op de Lancia-stand is een tweetal Lancias Ypsilon B-Kini te bewonderen. De Lancia Ypsilon B-Kini onderscheidt zich behalve door zijn attractieve uiterlijk ook door het interieur dat voorzien is van de meest luxueuze touch inclusief lederen bekleding.

Als basis voor deze Limited Edition fungeert de Lancia Ypsilon Platino
1.3 MultiJet 16V. Standaard wordt de Ypsilon B-Kini voorzien van zaken als Dual zone climate control, Bose Hifi-systeem (incl. stuurwielbediening), cruise control en 16-inch lichtmetalen wielen.

Stylingstudie Lancia Thesis
Naast de Ypsilon B-Kini, de Musa, Lybra en Phedra, mag uiteraard ook vlaggenschip Thesis niet ontbreken. Op de Salon van Parijs fungeert een heuse stylingstudie als eye-catcher, die net als de Ypsilon B-Kini wordt gekenmerkt door de duo-tone kleurstelling.